Vattenmaskiner

Vi på 031 Städ & Fastighetsservice AB har ett stort urval av vattenmaskiner till mycket förmånliga priser till dig i Göteborg.

En vattenmaskin på kontoret är det perfekta komplementet till din kaffemaskin. Inte nog med att ett filtrerat och gott glas vatten förhöjer smakupplevelsen av ditt kaffe. Det är en investering i varje kollega. Friskt vatten ger piggare medarbetare, bättre hälsa och trevligare stämning.

Friskt, fräscht och framförallt gott vatten är viktigt. Med oss får du allt detta och mer därtill. Du får en kostnadseffektiv lösning som dessutom är miljövänlig. Genom att tappa vattnet direkt från din befintliga vattenkälla undviks en mängd onödiga transporter och jobbigt kånkande av flaskor eller behållare. Rening och kylning ordnas på plats hos dig. Och som sagt, det är inte bara miljön du sparar på – det blir naturligtvis billigare att ta vattnet från den egna kranen, än att köpa färdigbuteljerat.

Vatten för alla smaker – i en maskin
Vi har  utvecklat en vattenmaskiner som klarar det mesta. Kolsyrat vatten för den som föredrar det och kylt vatten för den som vill ha sitt vatten riktigt friskt. Om du är riktigt törstig finns också vatten som inte är kallare än i en vanlig kran, om du vill dricka stora klunkar och släcka törsten snabbt. Alla varianter är givetvis filtrerade genom aktivt kolfilter för att säkerställa att vattnet är rent och utan bismak.

Därför väljer kunderna oss

  • Era önskemål står alltid i fokus
  • Tappar vatten direkt från befintlig vattenkälla.
  • Minimerar transporter.
  • Rening och kylning sker i maskinen.
  • Eliminerar hantering av tomflaskor och burkar.
  • Vi innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring

Några av våra modeller

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri offert.

Kontakta Oss