Om oss

Välkommen till 031 städ & Fastighetsservice AB
Vårt mål som företag är att du skall känna att du får det lilla extra, oavsett om du är privat eller företagskund, att du kan lägga din tid på annat och lita fullt på att vårt uppdrag ger dig precis det du vill och behöver.

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster där våra uppdrag präglas av ett personligt bemötande från början till slut.
Vi vet att tid är en viktig faktor och också en bristvara idag, därför är vi stolta över att kunna erbjuda dig en kontakt för samtliga tjänster du bestämmer dig för att köpa av oss.
Genom detta spar du din tid då du får en kontaktperson som tar hand om allt från kontrakt, fakturor, support osv. Tjänsterna du väljer samlas på en enda faktura, vilket gör det enkelt och smidigt för dig att ha en bra helhetsbild av vårt samarbete.

I alla tjänster vi utför är hög kvalité det som är i fokus och något vi utlovar, du får en helhetslösning där våra rutiner effektiviserar arbetet så att vi också kan ge dig som kund ett konkurrenskraftigt pris.

Vad erbjuder vi dig då för tjänster?
Städning är vår oftast anlitade tjänst, både som privat och företagskund, inom städ erbjuder vi  olika moment såsom fönsterputs, polering av golv och generell städservice. Vi erbjuder också uthyrning, försäljning och service av kaffemaskiner,vattenmaskiner ,uthyrning av entrémattor och vill du köpa in förbrukningsmaterial är vi din leverantör även för detta.

Våra medarbetare är alltid väl uppdaterade med vad som förväntas och skall utföras och för oss alla inom företaget är en nöjd kund det som står högst i fokus.