Golvvård

Metoder för golvvård på plast- och linoleumgolv är beroende av faktorer som städmetoder, slitage, nedsmutsning och nuvarande ytbehandling.

Linoleum är fantastiska golv, som oftast går att få som nya med de rätta golvvårdsmetoderna. Linoleumgolv finner vi i de flesta miljöer. Linoleumgolv återfinns på kontor, skolor, äldreboende, industrier mm.

Att totalrenovera ett linoleumgolv med en beläggning av polish kräver en riktig hantverkarkänsla, om man vill få golvytan riktigt bra. Det är viktigt att få bort all gammal polish från golvet vid en golvrenovering. Lyckas man inte med ”nollställningen” innan den nya ytbehandlingen läggs så är risken att gamla polishrester lyser igenom den nya ytbehandlingen. Med korrekt utförd golvvård och bra daglig skötsel så håller sig linoleumgolv vackra över lång tid.

Plastgolv är tåliga och slitstarka golv, men även de behöver omsorg i form av golvvård och daglig skötsel. Vi renoverar, underhåller och polerar mängder med plastgolv i olika miljöer. Plastgolven kommer i många olika utseenden idag, alltifrån trä- till stenimitationer. Framför allt har vi många kunder i butik samt kontormiljöer som önskar golvvård en eller ett par gånger per år för bästa kundintryck.

Gällande periodiskt för golvvård och skötsel av plast- och linoleumgolv så varierar det stort. Ett underhållsavtal kan tecknas.

Därför väljer kunderna oss

  • Era önskemål står alltid i fokus
  • Bra städning till bra priser
  • Egen kontakt person
  • I priset ingår alla städmaterial
  • Vi innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring

Vi hjälper er även med

Vattenmaskiner

Vi säljer och hyr ut vattenmaskiner med förstaklassigt dricksvatten till ditt företag. Vattenmaskinerna finns i flera olika utföranden och kopplas till det vanliga vattennätet.

Kaffe & Kaffemaskiner

Vi vet hur viktigt det är att du  ska kunna servera gott kaffe på fikarasterna.

växter

Växter

Klart du skall ha grönt och fint på kontoret! Vi erbjuder alla slags växter med skötsel.

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri offert.

Kontakta Oss