Fasadtvätt

Vi på 031 Städ & Fastighetsservice AB tillverkar vårt egna ultra rena vatten genom en teknisk process av omvänd osmos, mikrofiltrering och avjonisering.
Vår metod kallas därför ”Ultra Rent Vatten” och fungerar lika bra på känsliga Q- och K-märkta byggnader som på vanliga putsfasader och är den mest miljövänliga metoden på marknaden då inga kemikalier används överhuvudtaget.
Metoden innebär att föroreningspartiklarna på ytan som rengörs ”vandrar” över och löses upp i vattnet och kan sedan lätt sköljas bort.

Vi applicerar vårt vatten med lågtryck, alternativt högtryck beroende på hur känsligt underlaget är samt kundens önskemål och vattnet löser både alger, mögel och smuts men fungerar likväl bra på fett och olja.
Metoden med lågtryck innebär också att risken för fuktinträngningar eller sönderflisade träfasader minimeras.
En viktig aspekt och vad som gör vår fasadtvätt än mer attraktiv är att eftersom metoden är mycket skonsam mot själva underlaget krävs varken för eller efterarbete, vilket du som kund självklart tjänar både tid och pengar på.

Tack vare rengöring med ”Ultra Rent Vatten” har ytan en mycket kortare torktid och eventuell ommålning kan ske redan inom två dagar, detta betyder för dig som kund minskade utgifter för eventuella byggställningar då dessa oftast är ett måste.
Du slipper också ränder och fläckar på ytan vi tvättat och den kan lämnas till att självtorka utan behov av gummiskrapor eller liknande.

Då fasadtvätt till största delen utförs med lågtryck, dvs: 3 bar, behövs inga högljudda och
dieselslukande aggregat. Detta leder i sin tur till att varken boende eller arbetande störs under pågående arbete, därför tillämpar sig denna metod ytterst bra i allt från bostadsområden, på skolor till industrier.
Ett annat viktigt miljömässigt skäl till att använda vår fasadtvätt är att aggregaten och applikationsmetoderna vi använder är batteri eller eldrivna, vilket självklart minskar energiförbrukningen.

Därför väljer kunderna oss

  • Era önskemål står alltid i fokus
  • Bra städning till bra priser
  • Egen kontakt person
  • I priset ingår alla städmaterial
  • Vi innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring

Vi hjälper er även med

Golvvård

En sliten textilmatta eller skrapad och missfärgad linoleummatta leder i många fall till en sämre helhetsupplevelse av ett rum.
Vi underhåller alla slags golv, såsom trä, sten, plast och linoleum

mattamörk

Entrémattor

VI har entrémattor i många olika stilar, färger, storlekar samt med egen logga.

växter

Växter

Klart du skall ha grönt och fint på kontoret! Vi erbjuder alla slags växter med skötsel.

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri offert.

Kontakta Oss